Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fabric-Art-No1, Airbrush, utbrenning og patinering, Constanze Schuster

26. april 2019 - 28. april 2019

Kurset Fabric-Art-No 1 tar for seg noen av de mange mulighetene teknikken airbrush gir oss. Ved bruk av airbrush kan man spraye mønster, skyggelegge, patinere, kopiere stoff, mulighetene er mange. Vi begynner kurset med å designe et ønsket mønster, dette lager vi stensil av. Deretter går vi i gang med å spraye mønsteret ved hjelp av airbrushen. Vi kommer til å jobbe med utstyr som er basert på et undertrykk system, som gjør det enkelt å skifte farger og som skaper store muligheter. Vi kommer også til å se på hvilke muligheter airbrushen gir oss innen patinering, både permanent og non permanent patinering.

Til slutt kommer vi til å ta for oss teknikken utbrenning. Her jobber vi også ut fra et ønsket mønster som vi lager stencil av. For deretter å utbrenne silkefløyel.

Kursdeltagerne må med noen gamle plagg(skjorte, bukse), for bruk til patinering, i tillgg til eget arbeidstøy.

Kursets varighet 3 dager, 26.-28.april og avholdes på tysk, men ved hjelp av tolk.

Tid fredag: 15:00-21:00,  lør og søndag  9:00-16:00

 

 

Kurset blir ledet av tyske Constanze Schuster. Constanze er bosatt i Hamburg, og sammen med ektemannen Stefan Heinrichs driver de Atelier Couleur & Co. Fra atelieet sitt i Hamburg har paret freelanceoppdrag for både film, teater og tv-produksjoner verden over. Constanze har 30 års erfaring med airbrushsystemet kurset skal handle om, hun har jobbet med alle mulige slags oppdrag og sitter dermed inne med bred erfaring innen det å lagte kunst av tekstiler.

 

Detaljer

Start:
26. april 2019
Slutt:
28. april 2019
Kostnad:
$4350

Arrangør

Sted